Våre unike reiser

– Reis på en særegen og uforglemmelig tur, spesielt laget for dere.

Opplev genuine  steder med lokal sjel

Vi tar dere med på en oppdagelsesreise der dere får oppleve lokale perler og et Frankrike mange ikke kjenner til. Underveis kan dere besøke storbyer, vakre landsbyer, solrike åser, historiske åsteder og pittoreske landskap. Dere kan spise på sjarmerende og små bakerier, ostebutikker, konditorier og kaféer, gå på tur i fjellet eller spise lunsj på en vingård og sove på koselige steder.

Dere vil møte folk med kjærlighet til stedet der de lever og lidenskap for det de gjør, og dette ønsker de å dele med dere.

Nyt deilig lokaldyrket mat og drikke i flotte omgivelser

Her får du titte inn i en verden der generasjoner av mennesker med lidenskap og kjærlighet for mat og vin har satt sitt preg på lokale tradisjoner. Økologisk og kortreist mat, ferske grønnsaker, frukter, kjøtt- og osteprodukter, og utsøkte viner fra lokale vingårder gir deg fransk cuisine på sitt beste.

Gjennom tradisjonell matkunnskap fra regionen, erfarne og talentfulle kokker, verdensberømte viner og genuine steder med høy kvalitet kan vi love nye og spennende smaksopplevelser.

Opplev et fransk eventyr av smaker og opplevelser

Dette er et annerledes Frankrike, der historie, lidenskap, lokale tradisjoner og kunnskap er basis for livene folk lever. Her finner du verdensberømte viner og fransk cuisine på sitt beste, og en varm og vennlig atmosfære.

Dette er reisen for dere som ikke ønsker å føle dere som turister, men som gjester.

Våre reisende sier...

En opplevelse for store og små, som gir minner i form av sjarmerende steder og folk. Slott, nydelig vin, lokal mat, herlige flammenkueche, og fantastisk stemning. Vi bare elsket turen og alt vi opplevde! - Cecilie

Husker veldig godt en gård utenfor «det meste» som jeg påstår de fleste ikke vet om. Men, med forhåndskunnskap fikk vi oppleve en vanvittig god middag med ditto god vin. - Ole

For noen fantastiske dager vi har hatt i Alsace. Vi har bodd som prinsesser på et historisk og unikt hotell. Vi har smakt utsøkte viner i en overraskende vinkjeller og hos en vinmaker utenom det vanlige. Gourmetopplevelsene har også vært store!!! - Merete, Kristin og Tordis