English

Personvernerklæring

Vi tar personvern seriøst

Mitt lille Frankrike AS anser dine personopplysninger som verdifulle. Derfor vil vi verne dem på en sikker, fortrolig og gjennomsiktig måte. Vi beskytter dine personopplysninger nøye, vil aldri videreselge dem, og vil alltid bruke dem med ditt samtykke i henhold til forholdene du har godtatt.

Personopplysningene du deler med Mitt lille Frankrike AS via e-post og skjemaet på Kontakt oss-siden på mittlillefrankrike.no lagres på databaseservere med kontrollert tilkobling til Internett. Kun vår systemansvarlig og databaseeiere har tilgang til serverne. Tilgang er passordbeskyttet og kryptert.

Mitt lille Frankrike AS er ansvarlig for personopplysninger som samles inn via nettstedet mittlillefrankrike.no.

Kontakt oss via hei@mittlillefrankrike.no om du ønsker mer informasjon eller innsyn og sletting av dine personopplysninger.

Nettstedet mittlillefrankrike.no henter ip-adressen til brukeren av nettstedet. Ip-adressen brukes i Google Ads og Google Analytics til statistikk. Ip-adressen anonymiseres slik at den ikke lenger kan regnes som personopplysning. Nettstedet mittlillefrankrike.no inneholder Facebook-piksel.

Google Ads, Google Analytics og Facebook benytter seg av informasjonskapsler for å få en generell oversikt over antallet besøk og vanene blant dem som besøker mittlillefrankrike.no. Informasjonskapsler er små biter av informasjon som sendes til din enhet og som lagres på din enhets harddisk for å kunne gjøre det mulig å oppdage det når du besøker mittlillefrankrike.no.

Mer informasjon om Google informasjonskapsler
Mer informasjon om Facebook informasjonskapsler


Når du besøker mittlillefrankrike.no, samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler. Det er mulig å slå av informasjonskapsler ved å stille inn dine preferanser mht. nettleser.